C1PureTech 82
12.558* SEK

Så mycket sparar du med samma körsträcka

3.116 MIL

Så mycket längre kommer du med din nuvarande bränslekostnad

1.092 KG

Så mycket koldioxid sparar du med samma körsträcka

Grattis. Du kör en kanonbil!

Din bil drar faktiskt mindre bränsle än en ny bil från Citroën. Var rädd om den. Såvida du inte vill åka bekvämt också. Vi anser oss nämligen, förutom all innovativ teknik, vara Europas bekvämaste bilmärke. Välkommen in på en provtur.

Man kan inte jämföra äpplen och päron!

Vi erbjuder bara Europas snålaste bensin- och dieselbilar och kan inte ge dig ett rättvist alternativ till din bil. Men – längre ner kan du se några exempel på jämförelser och om du fortfarande vill jämföra med din bil har vi ett förslag: Klicka på knappen så kontaktar vi dig. Våra återförsäljare har erfarenhet av det du undrar över. Välkommen!

KONTAKTA MIG

Det finns alltid några få registreringsnummer som inte finns med pga ofullständing information från infotorg.se. Tyvärr verkar ditt vara ett av dem. Men här nedanför kan du se några av de senaste resultaten som andra besökare har fått när de jämfört sina bilar med en ny Citroën. Vill du veta mer om vad du kan spara? Klicka på knappen så kontaktar en av våra säljare dig för en ordentlig genomgång.

KONTAKTA MIG

Numret verkar inte stämma.

Försök skriva in det igen.

Läs mer om motoralternativ, utrustning, specifikationer och priser här:

Känner du någon som tillbringar för mycket tid på macken. Som lägger så mycket pengar på att tanka sin bil att han eller hon får låta bli en massa annat kul? Skicka ditt resultat och visa hur mycket du sparar. Uppmuntra sedan din vän att göra samma sak. Tänk vad mycket kul ni kan ha för pengarna!
* SEK

Så mycket sparar du med samma körsträcka

MIL

Så mycket längre kommer du med din nuvarande bränslekostnad

KG

Så mycket koldioxid sparar du med samma körsträcka

Citroën – snålast i nästan varje klass

Bränsleförbrukning spelar roll! Du kan ha betydligt roligare för dina pengar än att tanka bilen och därför är detta en av de roligaste nyheter du fått på länge: Citroën drar minst (eller nästan minst) bensin och diesel i de flesta klasser vi finns representerade. Faktum är att actt våra bilar (PSA Citroën Peugeot) släpper ut minst CO2 av alla nya bilar i Europa1 och vår nya, trecylindriga Puretech bensinmotor vann ”Engine Technology of the Year” i kategorin 1,0-1,4 liter. Citroëns nya BlueHDi-dieselmotorer har marknadens effektivaste teknik för avgasrening och ger dig lägre förbrukning och lägre CO2-utsläpp, men är samtidigt starkare!

Alla förbrukningsvärden bygger på den så kallade EU-körcykeln för blandad körning.

110.3 g CO2/KM
Jämför med andra märken

Bränslepriserna i jämförelsemodulen är baserat på data från SPBI.se och är ett genomsnitt på literpriset för bensin respektive diesel från januari-maj 2015

1: EU-mix för PSA Peugeot Citroën personbilar, som inregistrerats under 2014 i 22 EU-länder (exklusive Grönland, Kroatien, Rumänien, Bulgarien, Cypern och Malta).

Priser, villkor och erbjudanden gäller ordertecknade bilar 1 april – 31 maj 2016 om inget annat anges av din Citroën-återförsäljare. Priserna är exklusive tillägg för Citroën C5 Tourer/Kombi, metalliclack och andra tillval och går ej att kombinera med andra avtal, erbjudanden och värdecheckar. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Förmånlig finansiering genom Citroën Finans. Kalkyl baseras på 20% kontantbetalning, 45% restvärde samt 2,95% ränta. Aviavgift 55kr, uppläggningsavgift 595 kr Löptid 36 månader. Bränsleförbrukning blandad körning 3,0-6,2 l/100 km, utsläpp 79-163 g CO2/km. Bränslepriserna i jämförelsemodulen är baserade på data från SPBI.se och är ett genomsnitt av literpriset för bensin respektive diesel från januari-maj 2015. Bränsleförbrukningen för blandad körning för ett specifikt registreringsnummer är baserat på data från infotorg.se. Jämförelsemodulen jämför i huvudsak diesel-motorer mot diesel-motorer respektive bensin-motorer mot bensin-motorer utom i de fall då Citroën inte erbjuder samma bränslealternativ. Tabellerna med översikten för bränsleförbrukningen i respektive klass baseras på officiella uppgifter på respektive märkes svenska hemsida i december 2015.