C1PureTech 82

Så långt hade du kunnat köra på bilsemestern t/r utan att betala något extra

3.116 MIL

Så mycket sparar du med samma körsträcka
*Baserat på 13,366 SEK/liter

12.558* SEK

Så mycket koldioxid sparar du med samma körsträcka

1.092 KG

Grattis. Du kör en kanonbil!

Din bil drar faktiskt mindre bränsle än en ny bil från Citroën. Var rädd om den. Såvida du inte vill åka bekvämt också. Vi anser oss nämligen, förutom all innovativ teknik, vara Europas bekvämaste bilmärke. Välkommen in på en provtur.

Man kan inte jämföra äpplen och päron!

Vi erbjuder bara Europas snålaste petrol- och dieselbilar och kan inte ge dig ett rättvist alternativ till din bil. Men – längre ner kan du se några exempel på jämförelser och om du fortfarande vill jämföra med din bil har vi ett förslag: Klicka på knappen så kontaktar vi dig. Våra återförsäljare har erfarenhet av det du undrar över. Välkommen!

KONTAKTA MIG

Det finns alltid några få registreringsnummer som inte finns med pga ofullständing information från infotorg.se. Tyvärr verkar ditt vara ett av dem. Men här nedanför kan du se några av de senaste resultaten som andra besökare har fått när de jämfört sina bilar med en ny Citroën. Vill du veta mer om vad du kan spara? Klicka på knappen så kontaktar en av våra säljare dig för en ordentlig genomgång.

KONTAKTA MIG

Numret verkar inte stämma.

Försök skriva in det igen.

Så mycket längre kommer du med din nuvarande bränslekostnad

KG

Så mycket koldioxid sparar du med samma körsträcka

* SEK

Så mycket sparar du med samma körsträcka

*Baserat på 13 SEK/liter

Se de tre senaste resorna

Citroën C4
VS.
FORD FIESTA 1.6i Se resultatet
Citroën C4 Cactus
VS.
?KODA FABIA 1.4 TDI Se resultatet
Citroën C3
VS.
?KODA FABIA 1.4 TDI Se resultatet

Citroën – snålast i nästan varje klass

Bränsleförbrukning spelar roll! Du kan ha betydligt roligare för dina pengar än att tanka bilen och därför är detta en av de roligaste nyheter du fått på länge: Citroën drar minst (eller nästan minst) i varenda klass vi finns representerade. Faktum är att våra bilar (PSA Citroën Peugeot) släpper ut minst CO2 av alla nya bilar i Europa1 och vår nya, trecylindriga Puretech petrolmotor vann ”Engine Technology of the Year” i kategorin 1,0-1,4 liter. Citroëns nya BlueHDi-dieselmotorer har marknadens effektivaste teknik för avgasrening och ger dig lägre förbrukning och lägre CO2-utsläpp, men är samtidigt starkare!

1 EU-mix för PSA Peugeot Citroën personbilar, som inregistrerats under 2014 i 22 EU-länder (exklusive Grönland, Kroatien, Rumänien, Bulgarien, Cypern och Malta).

Jämför med andra märken

Priser, villkor och erbjudanden gäller ordertecknade bilar from 1 juni -31 august i 2016 om inget annat anges av din Citroënåterförsäljare. Alla priser är rek. ca-priser och gäller exklusive tillägg för Citroën C5 Tourer/Kombi, metalliclack och andra tillval och går ej att kombinera med andra avtal, erbjudanden och värdecheckar. Android Mirror Link fungerar med nyare modeller av Samsung- och HTC-mobiltelefoner, Apple CarPlay för iPhone 5 och senare. Citroën Sverige förbehåller sig rätten till ändringar i produkt och pris. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Bränsleförbrukning blandad körning 3,0-8,9 l/100 km, utsläpp 79-236 g CO2/km. Månadskostnaden Privatleasing är beräknad på 36 månader och 3.000 mil. Vid avtalstidens slut återlämnas bilen till din återförsäljare. Ingen uppläggningskostnad eller månatlig avikostnad. Citroën Privatleasing är ett samarbete mellan Citroën Sverige och NF Fleet AB där den senare är hyresgivare. Bränslepriserna i jämförelsemodulen är baserade på data från SPBI.se och är ett genomsnitt av literpriset för bensin respektive diesel från januari-maj 2016. Bränsleförbrukningen för blandad körning för ett specifikt registreringsnummer är baserat på data från infotorg.se. Jämförelsemodulen jämför i huvudsak diesel-motorer mot diesel-motorer respektive bensin-motorer mot bensin-motorer utom i de fall då Citroën inte erbjuder samma bränslealternativ. Tabellerna med översikten för bränsleförbrukningen i respektive klass baseras på officiella uppgifter på respektive märkes svenska hemsida i maj 2016.