C1PureTech 82
12.558* SEK

Så mycket sparar du med samma körsträcka

3.116 MIL

Så mycket längre kommer du med din nuvarande bränslekostnad

1.092 KG

Så mycket koldioxid sparar du med samma körsträcka

Grattis. Du kör en kanonbil!

Din bil drar faktiskt mindre bränsle än en ny bil från Citroën. Var rädd om den. Såvida du inte vill åka bekvämt också. Vi anser oss nämligen, förutom all innovativ teknik, vara Europas bekvämaste bilmärke. Välkommen in på en provtur.

Man kan inte jämföra äpplen och päron!

Vi erbjuder bara Europas snålaste bensin- och dieselbilar och kan inte ge dig ett rättvist alternativ till din bil. Men – längre ner kan du se några exempel på jämförelser och om du fortfarande vill jämföra med din bil har vi ett förslag: Klicka på knappen så kontaktar vi dig. Våra återförsäljare har erfarenhet av det du undrar över. Välkommen!

KONTAKTA MIG

Det finns alltid några få registreringsnummer som inte finns med pga ofullständing information från infotorg.se. Tyvärr verkar ditt vara ett av dem. Men här nedanför kan du se några av de senaste resultaten som andra besökare har fått när de jämfört sina bilar med en ny Citroën. Vill du veta mer om vad du kan spara? Klicka på knappen så kontaktar en av våra säljare dig för en ordentlig genomgång.

KONTAKTA MIG

Numret verkar inte stämma.

Försök skriva in det igen.

Bränslepriset i jämförelsemodulen är baserat på data från SPBI.se och är ett genomsnitt på literpriset för bensin respektive diesel januar-september 2016

Känner du någon som tillbringar för mycket tid på macken. Som lägger så mycket pengar på att tanka sin bil att han eller hon får låta bli en massa annat kul? Skicka ditt resultat och visa hur mycket du sparar. Uppmuntra sedan din vän att göra samma sak. Tänk vad mycket kul ni kan ha för pengarna!
* SEK

Så mycket sparar du med samma körsträcka

MIL

Så mycket längre kommer du med din nuvarande bränslekostnad

KG

Så mycket koldioxid sparar du med samma körsträcka

Citroën – snålast i nästan varje klass

Bränsleförbrukning spelar roll! Du kan ha betydligt roligare för dina pengar än att tanka bilen och därför är detta en av de roligaste nyheter du fått på länge: Citroën drar minst i nästan varje klass där vi finns representerade. Vår smarta och effektiva trecylindriga PureTech bensinmotor vann "Engine Technology of the Year" i kategorin 1,0-1,4 liter två år i rad – 2015 och 2016! Citroëns dieselmotorer har marknadens effektivaste teknik för avgasrening och ger dig lägre förbrukning och lägre CO2-utsläpp, men är samtidigt starkare! Teknologin BlueHDi minskar även utsläppet av kväveoxider med upp till 90% med hjälp av tillsatsen AdBlue®.

105.7 g CO2/KM
Jämför med andra märken

Jämförelsetalen i testmodulen hämtas i realtid från transportstyrelsen, evenuella fel skrivningar i dessa register tar Citroën Sverige inget ansvar för. Bränsleförbrukning blandad körning för bilarna i jämförelsemodulen: 3,0 - 6,5 l/100 km, utsläpp 79 - 151g CO2/km. Bränslepriset i jämförelsemodulen är baserat på data från SPBI.se och är ett genomsnittligt literpris för bensin respektive diesel från januari till augusti 2016. Motivation till prisets "engine of the year" kan hittas http://www.ukipme.com/engineoftheyear/.