Prøvekjør en Citroën hos din nærmeste forhandler og
få gratis spylervæske

Bestill prøvekjøring

Klassens kung sitter kvar!

Förra året korade tidningen Motor Citroën Grand C4 Picasso till Årets Smartaste Bil. I år utmanas den – och vinner igen! Vi Bilägare testade vår moderna kombi mot BMW Gran Tourer och Volkswagen Touran och fann att Citroën än en gång levererar mest och bäst till barnfamiljerna. Bekvämast, rymligast och mest välutrustad – och snabbast på slalombanan.

Kort sagt: Citroën Grand C4 Picasso – fortfarande tillräckligt smart.

Få ett skönt
erbjudande från
Citroën

Om du vill få ett bra erbjuande på en riktigt effektiv bil, fyll i formuläret nedan. En återförsäljare kommer att kontakta dig när han har något riktigt bra!Tack för visat intresse.

Din förfrågan har registrerats och du kommer att kontaktas av den valda återförsäljaren inom 24 timmar.

Med vänliga hälsningar,
CITROËN Sverige.Fel!

Var god försök igen.Försök igen

En familj – en bil

Ingen familj är den andra lik. Det gäller förmodligen även din. Men alla familjer gillar säkra, bekväma, flexibla och bränslesnåla bilar. Oavsett om de ska fyllas med tonåringar eller bakåtvända barnstolar. Här kan du se hur en familj upplevde Citroën Grand C4 Picasso. Sen är det er tur.

Grand C4 Picasso

NY
Bloggerskan Paula Uribe med familj

Den första förtjusningen handlade om hur enkel Citroën Grand C4 Picasso var att parkera. Nu har Paula, Hugo och Molly även blivit varse hur enkel den är att köra, lasta, ha råd med – och att växa i.

Bloggerskan Paula Uribe med familj

Paula, Hugo och Molly-Elise är en aktiv liten familj som fullkomligt sprudlar av energi. Det enda de inte gillar är att parkera och därför blev de glatt överraskade av Citroën Grand C4 Picasso.

Citroën Businesspaket

Endast 8.900:-

  • + Bi-Xenonstrålkastare
  • + Backkamera
  • + Lättmetallfägar 17” Zephyr
  • + 3D-bakljus
  • + Mörktonade rutor bak
  • + LED-blinkers fram

Värde 20.500:-

(Businesspaket gäller för utrustningsnivå ‘Feel’)